To je to što me zanima!

Vukovar: Zbog zime ne mogu u školu, pa uče na internetu

Lilijana Radobuljac (43), profesorica hrvatskog jezika, okupila je 65 maturanata i s njima održava nastavu na Facebooku! Kaže kako su njeni učenici oduševljeni
Vidi originalni članak

Tehnička škola “Nikola Tesla” iz Vukovara zbog hladnoće je već tjednima zatvorena. No Lilijana Radobuljac (43), profesorica hrvatskog jezika, okupila je 65 maturanata i s njima održava nastavu na Facebooku!

Kazala je kako je od 73 maturanta uspjela u grupi na Facebooku ‘Smrznuti maturanti Tehničke škole Nikola Tesla Vukovar’ okupiti njih 65. Ističe kako su učenici oduševljeni, a njihove su reakcije predivne.

Inače, Lilijana je 2005. godine bila među prvim dobitnicima nagrade Ponos Hrvatske. Pobijedila je rak jajnika ne dopustivši opakoj bolesti da joj slomi duh. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u nedjelju!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bazzinga 13.02.2012.

    HAHAHAHAH a da su to još maturanti na slici, pa još nekako, ali to su brucoši!! Oni su maturanti PROŠLE godine!!

  • Zmayo 12.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Palmira2 12.02.2012.

    Ma sve 5, jedino me bode Crapbook u toj ideji...Danas više manje svaki laptop ima i kameru pa je vlro lako organizirati konferencijsku vezu, bek ikakvog ekstra znanja ili software-a. I zato, zašto baš Crapbook? Čisto informacije radi : većina IT profesionalaca je totalno alergična na taj spyware koji neki nazivaju "društvene mreže".

Komentiraj...
Vidi sve komentare