To je to što me zanima!

Vukovarski stožer tužbom od Srbije traži isplatu ratne štete

Optužnice će biti podignute na temelju presude koja je potvrdila kako je Hrvatska bila žrtvom brutalne agresije Jugoslavije kojoj je Srbija sljednica - kaže Josić
Vidi originalni članak

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara najavio je kako će na temelju presude Međunarodnog suda za ratne zločine o međusobnim optužbama za genocid uskoro podignuti optužnice protiv Srbije, kao i svih odgovornih, za isplatu ratne štete za sva razaranja, ubojstva, pričinjene štete, logore, javlja Večernji.hr.

– Optužnice će biti podignute na temelju haaške presude koja je potvrdila kako je Hrvatska bila žrtvom brutalne agresije Jugoslavije kojoj je Srbija sljednica. Optužnice će biti podizane na tri razine i to pojedinačno, na razini općina i gradova, a postoji i treća razina prema kojoj će Hrvatska podnijeti tužbu protiv Srbije, ali kada se za to steknu društveni i politički uvjeti. U optužnicama će biti optužen politički i vojni vrh, ali i pojedinci koji se do sada nisu spominjali u ovom kontekstu – rekao je predsjednik Stožera Tomislav Josić.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • bbbdado 10.02.2015.

    Nek izvuku nešto , ako mogu

  • bbbdado 10.02.2015.

    Nemogu vjerovat da vas toliko brani srbijance

  • Gordana Firšt 10.02.2015.

    Kaj je Srbi, kaj ste se uzvrpoljili, neki kako vi kažete brat, nešto našvrlja. a vi svi u komi, Ha,ha,ha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare