To je to što me zanima!

Najveći mediji na svijetu pisali o 24sata punom dobrih vijesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Priču su prenijeli najveći mediji od Washington Posta do njemačkog Focusa. O broju 24sata samo s dobrim vijestima javila je i ugledna agencija Associated Press
Vidi originalni članak

Vijest o današnjem broju 24sata u kojem su objavljene samo dobre vijesti, bez politike i crne kronike, objavili su gotovo svi najveći mediji na svijetu. Priču o 24sata, kao 'vodećem dnevnom listu u Hrvatskoj koji je objavio samo pozitivne vijesti', emitirala je jedna od najuglednijih svjetskih agencija, Associated Press, a prenio Washington Post. Uz njih vijest su prenijeli i Forbes, njemački Focus, nizozemski NU te brojni drugi, poput YahooaMSN-a, CNBC-a i ABC-a.

Prenose dio dnevnog komentara izvršnog urednika 24sata Alena Galovića, koji je napisao kako je ova godina donijela previše loših vijesti te da ovo izdanje donosi barem malo svjetla i malo nade.

Izdvojili su priče o spašavanju psa kojem je glava zapela u zidu te priču o nagrađivanoj frizerki Mariji Tašić (20) iz Zagreba. Ona redovito dolazi u dom za nezbrinutu djecu u Hrvatski Leskovac i besplatno šiša djecu. Naglasili su i priču o poslodavcima koji usprkos teškoj financijskoj krizi u Hrvatskoj zapošljavaju ljude i šire se na međunarodnim tržištima.

Prenose Galovićevu izjavu kako su u specijalnom izdanju 24sata namjerno ignorirane vijesti o imenovanju novih ministara i zapljeni umjetnina bivšeg premijera Sanadera.

U šali zaključuju, kako su se neke loše vijesti ipak provukle, ali samo u horoskopu. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mmarek10 31.12.2010.

    samo hvala niš ne vala

  • mayhem26 31.12.2010.

    Svaki gazda svoga konja hvali........Ono na cemu se vi bazirate je crna kronika od koje se ljudima dize kosa na glavi i pod broj dva naša trash "celebrity" scena od koje citateljima otpada kosa sa glave........Tu i tamo pomognete nekoj siromasnoj obitelji pa objavite pricu o njima,ali to je sve rijeđe i rijeđe......Isto tako nisam nikada cuo kada se vode neke humanitarne akcije i mi citatelji uplacujemo svoja sredstva tim jadnim siromasnim obiteljima da je i 24 sata uplatio neki iznos......Mogli bi mi o tome u nedogled.Moj savjet je da se okrenete onome sto nevalja i pokusate to ispraviti,a ne se hvaliti okolo jer čitatelji nevole samohvalisavce.

  • rimrav 30.12.2010.

    stranica vam je super a vijesti su uzas, sve je za pod crnu kroniku nista kod vas nije vedro i pozitivno

Komentiraj...
Vidi sve komentare