To je to što me zanima!

WC muke: Ruža Tomašić u uredu ima toalet koji joj smeta

Ovo su famozni zahodi. Pogledajte kako to izgleda. Nikad ne bih ušla u njega, govori nam pravašica Ruža Tomašić pokazujući svoj sanitarni čvor u Strasbourgu
Vidi originalni članak

Ovo su famozni zahodi o kojima su naši mediji pisali. Kao da je to neki luksuz, da k tome imamo i tuš-kabinu u uredu. Ali pogledajte kako to izgleda. Nikad ne bih ušla u njega, govori nam pravašica Ruža Tomašić pokazujući svoj sanitarni čvor u Strasbourgu.

Nezgodno je da itko ode na toalet i da ga drugi slušaju kako pušta vodu jer nas dijeli samo tanki zid. Treba ga naprosto izbaciti, kaže Tomašić

Smješten je usred njezina ureda od jedva 20 četvornih metara. I zaista je neprirodno uguran u radni prostor. Vjerojatno je bila ideja arhitekata da na ovaj način europarlamentarci dobiju svoju intimu, prostor za osvježavanje. 

No kad je u istom uredu sa zastupnikom ugurano još nekoliko stolova na kojima radi nekoliko asistenata i stažista, to izgleda malo drukčije. Zato WC nitko ne koristi.

- Nezgodno je da itko ode na toalet i da ga drugi slušaju kako pušta vodu jer nas dijeli samo tanki zid. Treba ga naprosto izbaciti - kaže Tomašić. 

Zbog WC-a imaju gužvu na sastancima

Time bi, kaže, dobila i više prostora za rad svojih ljudi. A kad se svi oni okupe na sastanak, nemaju gdje svi ni stati. Zato im kao stolci posluže ladičari, poredaju se neki i na prozorskoj dasci. I tako odrađuju sastanke i dogovore. Kako bi takvom gužvanju stala na kraj, Ruža je stavila parlamentu prijedlog na stol: toaleti moraju ići van!

S njom se slaže i kolega laburist Nikola Vuljanić

Uz to, Ruža od njih zazire i zbog izgleda jer je tuš-kabina požutjela od kamenca, pa u najmanju ruku oku nije ugodan prizor. Zato svi odreda koriste sanitarne čvorove na hodnicima parlamenta, a ne vlastite.

Idi na 24sata

Komentari 286

  • cudak 1 17.12.2013.

    poštovani s obzirom da sam prekršio vaša pravila sad ću se vama prilagoditi ,draga gospođo Ruža vi zaslužujete plaću od 20 000 eura od evropske unije protiv koje ste bili protiv i trebali bi vas smijestit u presjednički apartman ili nešto na toj razini jer vi to zaslužujete.hvala

  • milan jovan i ostali dolje 17.12.2013.

    Jeftin pokušaj političke diskreditacije! Zašto se nije pisalo o tome kako Milanović nije zadovoljan starim voznim parkom pa je morao ulupati milijune eura za novi.Možete vi i bolje.

  • someral 17.12.2013.

    ne kuzim ovu babu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare