To je to što me zanima!

Z. Bušić nakon 32 godine u rodnom selu u Hercegovini

Zvonko je boravak u Zagrebu produljio jer sređuje dokumente. Prije toga, kazao je brat Ante, doputovat će vlakom u Split.
Vidi originalni članak

Zvonko Bušić (62), koji je nakon 32 godine provedene u američkim zatvorima u četvrtak stigao u Hrvatsku, u utorak će najvjerojatnije posjetiti svoje rodno mjesto Goricu u Hercegovini i Imotski gdje je završio srednju školu. Zvonko je boravak u Zagrebu produljio jer sređuje dokumente. Prije toga, kazao je brat Ante, doputovat će vlakom u Split. Bušić je umoran od pompe koja se stvorila pa obitelj ne želi otkriti kad kreće na put.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • diki 27.07.2008.

    gdje se sada nalaziš bilo bi bolje da i ostaneš. Nema tih ciljeva za koje treba ubiti a potom još postati i heroj. Sramota!

  • lola pišnjica 26.07.2008.

    ma ljudi moji sa cim se mi bavimo... samo se zapitajmo di bi mi bili da otmemo zrakoplov,ubijemo policajca... stari zivi u miru i tisini,budi sretan sto ti se posricilo da si vani,ako se mene pita,nebis bi

  • brezanova 26.07.2008.

    Bravo g.Bušić šta će vam ta pompa. Uživajte na slobodi bez novinara i kamera, jer oni će vas opet dignuti u visine i spustiti ispod tla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare