To je to što me zanima!

Z. Mamić se nije okoristio na račun građana kupujući TH-T

Tužiteljstvo je ranije odustalo od progona petorice drugih "torbara", među kojima je bio i Zdravkov brat Zoran, pa je, očekivano, drugostupanjski sud oslobodio i Mamića
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić, jedini optuženi "torbar" kojem je bilo ponovljeno suđenje da je prikupio 29 punomoći građana te kupnjom dionica TH-T-a zaradio 210.105 kuna na štetu građana i države, pravomoćno je oslobođen optužbi.

Tužiteljstvo je još prije odustalo od progona petorice drugih "torbara", među kojima je bio i njegov brat Zoran, pa je, očekivano, drugostupanjski sud oslobodio i Mamića. Naime, obrana je u ponovljenom procesu s pravom koristila argument da se sudi samo Mamiću, a od drugih se odustalo u nedostatku dokaza, iako je kod sviju bila riječ o identičnim činjeničnim optužbama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dr.VK 07.10.2011.

    u pravu si samo što ti je ovaj postotak ovih što mogu sve malo veći od 10 %, makar 30-40 %, jer si zaboravio koje kakve načelnike, selonačelnike, gradonačelnike, tajnike pomočnike tajnika, sudce, ministre, župane, dožupane, odvjetnike i o ho ho njih još.........

  • SmackThat 07.10.2011.

    Hrvatska je podjeljena na 10% ljudi koji rade šta god hoće (mamić, kosor, kerum, bandić, sanader, polančec, šeks, glavaš, kirin, mali maestro, Ina, HEP, Autoceste,...sve ove sa aferama da ne duljim) i 90% "maloumnika "koji svaki dan rade od 7-3 i plaćaju porez, primaju neku plaćicu i gledaju kako ova gospoda i njihove obitelji uživaju u ovoj maloj, za kriminal prekrasnoj državi!

  • feba 07.10.2011.

    Jadna je ova država kad legalizira ovakve stvari,kad se sluša ovog u glavu bolesnog čovjeka sirovina koja dugo nije viđena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare