To je to što me zanima!

Za gađanje bocom Franko Vidović je dobio opomenu

GO SDP-a je rekao da mogu razumjeti Franka Vidovića koji je plastičnom bocom pogodio kolegu Slavena Cukrova. Izrekli su mu samo opomenu
Vidi originalni članak

Gradski Odbor SDP-a je opomenuo čelnika šibenske stranačke organizacije i aktualnog dogradonačelnika Franka Vidoviću (43) zbog gađanja stranačkog kolege Slavena Cukrova (60) plastičnom bocom vode. Taj čin ocijenili su kao lakšu povredu stranačkog statuta. Kazali su da je Vidović 'neprimjereno reagirao na sjednici Nadzornog odbora SDP-a Hrvatske u subotu 17. travnja u prostorijama stranke na Iblerovom trgu u Zagrebu te je time nanio manju štetu stranci'.
- Kao neposredni svjedoci tih događanja, smatramo da Vidović nije isključivi krivac za ovaj incident te da je njegova iskrena isprika, dana članovima stranke osobno i putem medija, dovoljna garancija da se ovakav incident više nikada neće ponoviti - stoji u obrazloženju odluke GO SDP-a kojeg potpisuje potpredsjednica Anita Jakšić. Kao olakotnu okolnost GO SDP-a uzeo je 'dugogodišnje vrijeđanje i omalovažavanje Franka Vidovića na osobnoj razini, od strane neodgovornih pojedinaca, a u čemu je prednjačio Slaven Cukrov'.  Nadalje, obrazlaže se da 'u GO SDP-a takvu ljudsku reakciju svoga isprovociranog šefa mogu razumjeti'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare