To je to što me zanima!

Za gradsku upravu su, umjesto novog, kupili polovni automobil

Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni automobil koji zadovoljava naše potrebe, ali i sigurnosne standarde, te vjerujemo da će nas služiti još mnogo godina, napisao je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Da se prema novcu poreznih obveznika može odnositi odgovornije od onoga na što smo navikli pokazao je Dalibor Bišćan, gradonačelnik Hrvatske Kostajnice.

Na svojem Facebook profilu, gradonačelnik Bišćan je objavio da su nakon završenog postupka javne nabave zaposlenici u kontroli polovnog automobila kupljenog za potrebe gradske uprave

I stari auto će ostati u funkciji

- Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni automobil koji zadovoljava naše potrebe, ali i sigurnosne standarde, te vjerujemo da će nas s pređenih 60.000 km služiti još mnogo godina i uz mnogo putovanja osigurati još više državnih sredstava za sufinanciranje projekata u Hrvatskoj Kostajnici - kazao je u objavi. 

Stari automobil će, kazao je, nakon popravka ostati u funkciji za gradske potrebe i putovanja na bliže lokacije. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • NenadZG 15.03.2019.

    1. O kakovom se vozilu radi, marka, KW, oprema, cijena..? 2. Zašto se kupovalo vozilo, rabljeno kad se staro vozilo popravlja? 3. Za koju djelatnost je kupljeno vozilo? 4. Da li je novo vozilo u rangu cijene od 130.000 i 7 godina/150.000 garancije moglo vršiti funkciju? 5. Da li su svi stanovnici Kostajnice upoznati s kupovinom upoznati? 6. Koliki je postotak proračuna izdvojen za vozilo, kao i za popravak starog, te kliko su zavisni troškovi za svako od vozila?

  • Ne ostavljam ništa nedovr… 14.03.2019.

    'Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni automobil' ... Zamisli koji trud, na radnom mjestu iz fotelje pregledavati oglasnike, bravo.

  • kinezojapanac 14.03.2019.

    Hr Kostajnica previše bi im bila bicikla na baterije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare