To je to što me zanima!

Bandić zabranjuje alkohol u parkovima za mlade i stare?

Na taj se način u Zagrebu planira smanjiti nasilje među maloljetnicima, ali popuniti gradski proračun naplaćivanjem kazni. Zabrana bi se odnosila na sve građane
Vidi originalni članak

Uskoro bi se u Zagrebu novčanom kaznom do 1.000 kuna moglo kažnjavati konzumiranje i nošenje alkohola na javnim površinama, piše Jutarnji list

Prijedlog je stigao uz Gradskog ureda za zdravstvo koji ga je uputio Gradskom uredu za komunalne poslove. Prijedlog se trenutačno razmatra. 

Na taj se način u Zagrebu planira smanjiti nasilje među maloljetnicima, ali popuniti gradski proračun naplaćivanjem kazni. 

Zabrana bi se odnosila na sve građane, a trenutačno se razmatra i tko će naplaćivati kazne, sami komunalni redari ili u prisutnosti policije. Jutarnji doznaje kako gradske oce muči strah od napada na redare. 

>>> Više na Jutarnji.hr

Idi na 24sata

Komentari 101

  • AntoDragi 18.03.2012.

    Zasto 1000 kuna , sto ne jedan milion eura , tako bi se blagajna jos brze napunila! Glupobradi Bandic ne zna da oni koji piju na javnim povrsinama su jedva skupili dovoljno piva za to jednu bocu ili limenku koju su kupili u trgovini Konzuma. Otkuda takvim ljudima 1.000 kuna za kaznu. Jedino sto moze tim ljudima napraviti je da ih kazni zatvorski 3 do 4 dana u zatvor. Besplatna hrana i spavanje! Dovoljno bi bilo da im se oduzme to pice , prolije a kazna da bude normalna 20 - 30 kuna!

  • user_21162 17.03.2012.

    Pa kako nije mogao zabraniti, sebi?

  • zagi28 17.03.2012.

    Vidiš vraga, sad sam se sjetil još nečeg. Političari se stvarno brinu za nas. Najčišća država u Europi smo, a možda i na svijetu. Industrije nemamo, pa nema kaj zrak zagađivati. G. Bandić je riješil da hodamo pješke, jer je gradski prijevoz poskupil 50 %. Dobro za zdravlje, a možda kojeg penzionera srce strefi ili moždani udar, ili ga auto zgazi, pa jedna mirovina manje iz proračuna, što je opet pohvalno. Sad više ni pijače nema, bumo svi bili zdravi i čili na friškom zraku s puno kretanja (kak naputak kardiologa). Tak treba. Samo napred. Rekel je Mao ''I udarac nogom u guzicu je korak napred''.

Komentiraj...
Vidi sve komentare