To je to što me zanima!

Za izbjeglice: EK Hrvatskoj odobrila 16,4 milijuna eura

Trenutno je u prihvatnom zimskom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu 26 osoba. I dalje se očekuje veliki pritisak izbjegličkog vala iz Republike Srbije
Vidi originalni članak

Europska komisija izvijestila je u petak navečer da je Republici Hrvatskoj odobreno 16,4 milijuna eura iz kriznih fondova za nastale troškove upravljanja izbjegličkom krizom, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

Republika Hrvatska je od početka izbjegličke i migrantske krize u našoj zemlji zatražila od Europske komisije financijsku pomoć vezano uz troškove nastale upravljanjem krizom, naveo je MUP RH na svojim internetskim stranicama.

Također je izvijestio da je u petak do 21 sat u Hrvatsku ušao 2.151 izbjeglica. Trenutno je u prihvatnom zimskom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu 26 osoba. I dalje se očekuje veliki pritisak izbjegličkog vala iz Republike Srbije.

Od početka izbjegličke krize, 16. rujna, u Hrvatsku je ušlo 332.472 migranta.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 024komentator 08.11.2015.

    Eto novaca da boli glava, gdje su sad oni komentari da se sve to placa iz Hrvatskog djepa ? jadno, sad se trpaju milijuni eura u djep i suti se mucki

  • Coprnica Agram 08.11.2015.

    zanima me gdje ce ta lova na kraju krajeva zavrsiti

  • Galeb i ja 07.11.2015.

    Zar nemamo dovoljno ljudi koji se hrane po smecu i dijece koja se nemogu dovoljno nahraniti,nego moramo pokazati sa milionima da su ovi i kod nas dobro dosli.SRAMOTA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare