To je to što me zanima!

Za nas nema tajne: Otkrivamo tko je žena koja utapa Bandića!

SVE JE TU Podržava li Kolinda Plenkija, hoće li nositi kolače Mikiju, zašto Bero neće na Milanovićevu inauguraciju...
Vidi originalni članak

Nakon tri godine napokon počinje suđenje Bandićevoj desnoj i lijevoj ruci zbog pravnih makinacija s nekretninama. To su najveći gradonačelnikovi “poduhvati”. Njegovi suradnici sudu bi mogli otkriti prema čijem su nalogu radili, a mi otkrivamo tko su ti svjedoci, među kojima dominira tajanstvena žena....

Otkrivamo i tajnu druge žene. Koga će Kolinda podržati na izborima za šefa HDZ-a? Hoće li vratiti uslugu Andreju Plenkoviću, koji je zdušno bio za nju i kad je svima bilo jasno da ona gubi, ili će se pridružiti svom prijatelju i istomišljeniku Penavi, koji je uz Kovača i Stiera?

Tomislav Klauški otkriva kome bi i kako pomogla kandidatura Tomislava Karamarka za šefa HDZ-a. U velikom članku otkrivamo kako je naše pravosuđe (“sinkopa”, “tko je jamio, jamio je”)dozlogrdilo i Sjedinjenim Državama, koje su sugerirale - čitaj: naredile - hitne izmjene stanja koje pogoduje ljudima koji žive od zastara i nedostatka dokaza, ali nije osobito stimulativno za ozbiljne ulagače.

Zoran Milanović ukinut će “crvene mundire”, kostimiranu stražu koju je uveo Tuđman, Mesić poslao u muzej, a Kolinda opet vratila. Doznajte zašto će Milanović na inauguraciju pozvati majku, ali ne i Davora Bernardića Beru, koji radi za Plenkija jednako toliko koliko i Plenki za njega. Otkrivamo i kako je CIA tragala za ustaškim zlatom. Tu je i veliki intervju s Brankom Šerićem, čovjekom koji brani Filipa Zavadlava. U novom Expressu na dar dobivate Best Book, najbolji književni prilog u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • bubleha 10.02.2020.

    Mikija se progoni otkad je napustio SDP. Sve je to mlaćenje prazne slame. U kojoj fazi je postupak protiv bernardića za izravno mito od 270.000 HRK?

  • Cirenac 08.02.2020.

    HDZ-e je mnogo omržen u narodu,čak više nego nekadašnji SKH.

  • 08.02.2020.

    Zagrebu ce se dogodit isto sta i Londonu u goroj varojanti, kad naprave nebodere arapi doc ce i kebab s njima u prizemlju i sve ostalo. Islam u Zagrebu, u centru Zagreba, Uzas zivi. Oprostite, izvinite, skuzajte, al drzim se ja radije tri lava. Kebab mi ne treba. Nebi hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare