To je to što me zanima!

Za odbjeglim Abu Hamzom Interpol raspisao tjeralicu

Svaka država članica Interpola obvezna je uhititi toga Tunižanina. U tjeralici je navedeno svih 16 lažnih identiteta kojima se Abu Hamza služio
Vidi originalni članak

Interpol BiH uputile su su središnjicu Interpola zahtjev za raspisivanje tjeralice za Karay Kamelom Bin Alijom, poznatijim kao Abu Hamza. Odbjegli Hamza se nakon dopusta nije vratio u zenički zatvor. Abu Hamzu su ocijenili kao iznimno opasnog za civile i pripadnike snaga reda, prenosi Federalna televizija. Svaka država članica Interpola obvezna je uhititi toga Tunižanina kojemu su vlasti BiH oduzele državljanstvo ove zemlje. U tjeralici je navedeno svih 16 lažnih identiteta kojima se Abu Hamza služio. Abu Hamza osuđen je na tri godine i 10 mjeseci zatvora zbog razbojstva, prijetnji državnom odvjetniku i nasilja u obitelji, a kaznu je izdržavao i u Zenici. Ranije je bio u zatvoru zbog ubojstva Arapina zvanog Abu Velid.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sikorsky 05.08.2009.

    Kao mnogi drugi zlikovci ima i on Vašu vrlo cenjenu putovnicu tako.da se možda odmara negdje na Jadranu i puni Vama kasu.Mogli bi mu bit zahvalni,...nezahvalnici jedni!

  • trešnja 05.08.2009.

    Nek ga uzme doma onaj tko mu je dao državljanstvo BIH!!!Zašto ljudi idu iz jedne krajnosti u drugu,zar nemaju vlastitog razuma pa da stvari-ljude stave tamo gdje im je i mjesto!

  • joze makarska 05.08.2009.

    a ha pustili ga na dopust malo sutra, to su njega njegovi talibani pustili , a sad je u BIH ta AL QAIDA jaka za nevirovat , imaju cak oko bihaca svoje centre za obuku terorista a njihovi zemljaci iz islamskih zemalja pravi TALIBANI su itekako dobro dosli i odma dobijaju drzavljanstvo ti pridosli talibani su se u bosni toliko rasirili da im i starosjedioci bosanci ne mogu nista i boje ih se ko davla

Komentiraj...
Vidi sve komentare