To je to što me zanima!

Za plin i toplanu stižu 2 računa: 'Šaljemo ih već sljedeći tjedan'

Naši kupci ni na koji način neće biti oštećeni. Bit će pomaknut i datum dospijeća plaćanja računa, tvrdi HEP
Vidi originalni članak

HEP Toplinarstvo će do kraja ovoga tjedna provesti obračun troškova za toplinsku energiju za 10./2022 nakon čega će račune poslati poštom krajnjim kupcima. Računi će biti dostavljeni na adrese svih krajnjih kupaca najkasnije do kraja sljedećeg tjedna. Sukladno kasnijem datumu izdavanja računa za 10./2022, bit će pomaknut i datum dospijeća plaćanja računa, odgovorili su tako iz HEP-a nakon što su se Zagrepčani požalili da još nisu dobili račune za listopad.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Good boy 01.12.2022.

    Možda toplana ostane ista, što HEP svečano obečava, ali zato je struja koja je dosla po obračunu, boli glava. Rata mjesecna puta 3 za sljedeće razdoblje, a razlika za uplatu došla kolko su ukupno bile rate za prošlo šestomjesečno razdoblje. Kaže anemija i njegova bagra neće struja poskupit, pa nekako mi se baš i ne čini da je tako. Laž kao i obično za sve

  • Mislilac 01.12.2022.

    Slava Ukrajini. Nama cijena nije bitna koju ćete vi poslati potrošačima jer mi zastupamo američke interese i Europa će čvrsto i dalje braniti suverenitet i integritet te nezavisnost Ukrajine i nećemo dati pedalj iste usprkos svim osvajačima.

  • Olaf12 01.12.2022.

    ionak bumo platili kaj god da posalju

Komentiraj...
Vidi sve komentare