To je to što me zanima!

Za pucnjavu u Splitu sumnjiče trojac, za dvojcem još tragaju

Policija još traži Josipa Čubelića (26) i M. Š. (30), a trećega su navodno uhitili. Policija još ne želi reći tko je od njih trojice nasred ulice pucao na Acu Rusa
Vidi originalni članak

Za pucnjavu ispred kafića Vatra u Velebitskoj ulici u Splitu osumnjičena su trojica muškaraca. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o D. F. (48)  kojega je policija navodno uhitila dok su M. Š. (30) i Josip Čubelić (26) u bijegu. Policija ne želi reći tko je od njih trojice nasred ulice pucao na Acu Rusa, odnosno Aleksandra Dimitrova. Dvojica su navodno u policijskim rukama. Aco Rus, bivši redar otprije poznat policiji po raznim kaznenim djelima poput iznude i nedozvoljenog držanja oružja, još je u splitskoj bolnici prostrijeljene bedrene kosti. 

Josip Čubelić otprije je poznat policiji. Prije dvije godine policija ga je uhvatila kako vozi s pištoljem u naručju. Sucu je objasnio da nosi pištolj jer se ne osjeća sigurnim. Kažnjen je sa 6000 kuna te pušten. Tijekom proteklih godina njegovo ime najčešće se vezivalo za reketarenje, a prije nekoliko godina pucao je po Mercedesu u splitskoj četvrti Mejaši. 

Kako smo već pisali, u utorak oko 13 sati došlo je do žestoke svađe u kafiću. Nakon verbalnog sukoba Aco Rus je počeo bježati preko ulice, a napadač je krenuo za njim. Ispalio je dva hica od kojih ga je jedan pogodio. Srećom nitko od prolaznika nije stradao. Inače, riječ je o vrlo prometnoj ulici, a nasuprot kafića je i autobusna stanica. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Doncho 10.04.2013.

    Jasno mi je da je jedan krivo procita pa u komentaru napisa bivši reketar,a ne bivši redar kao što stvarno piše u članku,ali izgleda da ih je više nepismenih nego pismenih na ovom portalu ali glavno da se mudruje i ruga kako je neko krivo napisa,a nevide tekst kako piše nego kako bi oni tili da piše.

  • mjm 10.04.2013.

    kak živiš tak i završiš na kraju

  • ćiro33 10.04.2013.

    strašno je da se jednom navodi puno ime i prezime,a tatinom sinu inicijali-niko u jebenoj nam državi nema jaja reći popu pop i bobu bob: jadno je to novinarstvo i prvosuđe:ili smo svi xy ili svi imamo ime i prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare