To je to što me zanima!

Za referendum o referendumu dosad potpisalo 315.000 ljudi

Inicijativa "Za referendum" prikupila je 315.000 potpisa. Skupljanje potpisa nastavlje se do 14. lipnja, a potrebno je prikupiti 381.709 potpisa građana
Vidi originalni članak

Inicijativa "Za referendum" koju podupire sedam nevladinih udruga i 15 sindikata za svoj referendum o referendumu prikupila je 315.000 potpisa. Skupljanje potpisa nastavlja se do 14. lipnja, a cilj je doseći ili premašiti brojku od 381.709 potpisa koliko je potrebno za raspisivanje referenduma.

Sindikati i nevladine udruge 30. svibnja počeli su prikupljanje potpisa za dva pitanja: 

"Jeste li za to da 200.000 potpisa bude dovoljno za raspisivanje referenduma" i "Jeste li za to da se potpisi mogu prikupljati na svim mjestima na kojima je dopušteno javno okupljanje građana".

- Još su tri dana ostala za spas neposredne demokracije u Hrvatskoj. Ne sačuvamo li referendum, ostat ćemo bez alata kojim možemo sačuvati građane od privatizacije zdravstva, rasprodaje voda, šuma, otoka i puno loših političkih odluka - rekao je koordinator inicijative Željko Stipić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pčela 11.06.2015.

    Ajde lijenčine,dajte doprinos za vlastito dobro.Diž*te guzice i dođite do najbližeg mjesta za potpis.

  • dahhmal 11.06.2015.

    Kaj mi imamo odlucivati treba ukinuti sve referendume pa mi imamo najpametnije politicare na svijetu i sire oni sve znaju kaj je za nas najbolje pa vidite kak nam je lijepo i to sve imamo zahvaliti nasim sposobnim politicarima

  • barbossa 11.06.2015.

    Poštovano općinstvo. Družba koju vidite na slici ima sveti partijski (udbaški) zadatak da izminira referendum. Znam da vam je u ovom trenutku to teško povjerovati ali vrlo brzo će se sve doznati. Uguglajte tko su organizatori i zbrojite dva i dva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare