To je to što me zanima!

"Za sada kuća izdržava udare, ali brine nas što toliko traje... "

Za sada nam je jedina veza sa vanjskim svijetom mobitel s kojim čujemo s prijateljima i tako saznamo što se događa. Sjedimo uz svijeću, osluškujemo i jedva čekamo jutro, govori nam Želimi Mrgan
Vidi originalni članak

Florida proživljava tešku noć. Uragan Irma sa svojim središtem je iznad Tampe i sporo se premješta na sjever. Ono što ohrabruje je činjenica da je snaga uragana dosta slabija.

– Clearwater i šire područje je već nekoliko sati bez električne energije.  Nemamo pristupa internetu i za sada nam je jedina veza sa vanjskim svijetom mobitel kojeg koristimo da bi se čuli s prijateljima i doznali ono što mi ne vidimo vani, jer je totalni mrak, ali sve je jako bučno. Malo prije se pojavila jaka svjetlost, pretpostavljam da je iskrenje na nekom od transformatora, jer je jak vjetar i velika je vlaga. Vani se jako huči. U mom susjedstvu svijetli samo jedna ulična svjetiljka, pretpostavljam da ima neki alternativni izvor energije. Sjedimo uz svijeću i osluškujemo. Za sada kuća izdržava, jedno što nas brine je što ovo dugo traje, i jedva čekamo da dođe jutro, noć je jako duga – rekao je Želimir Mrgan, iz Slavonskog Broda, trenutno nastanjen na Floridi.

Dodao je da su svi ostali Brođani koji tamo žive dobro.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • UNPROFOR 12.09.2017.

    Samo vi i dalje gradite barake , koje zovete kuće! Zar vam nije već dosadilo , da vam kuće svake godine odnese vjetar i morate kupovati nove !

  • SamoJako555 11.09.2017.

    Je baš, neki lik ima alternativno napajanje pa napaja jednu uličnu banderu... lik je pop... ko i svi ameri. Bolje da se vrati u HR

  • nijekasno 11.09.2017.

    Puno ste se raspisali o tom uraganu 6 mrtvih za sada,s druge strane u livornu zbog obilnih kisa 5 mrtvih i ni slova

Komentiraj...
Vidi sve komentare