To je to što me zanima!

Za udarac trudnici koja je pobacila 8 mjeseci zatvora

Kupres je trudnu Renatu Babić udario nogom u bedro nakon čega je pobacila. Na presudu je rekla da joj je isto dobio 8 ili 800 godina zatvora
Vidi originalni članak

Vlado Kupres (28) je na Sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na osam mjeseci zatvora jer je u haustoru u Hećimovićevoj ulici nogom u bedro udario trudnicu i majku šestero djece. Renata Babić je sljedeći dan u bolnici pobacila. Nakon što ju je napao, Kupres je pobjegao te se javio u policijsku postaju. Za vrijeme suđenja je tvrdio da trudnica uopće nije bila u haustoru.
Psihijatar je na suđenju dao stručno mišljenje o Kupresu kao teškom ovisniku o drogama koji je u vrijeme napada bio smanjeno ubrojiv te je ovaj dobio osam mjeseci zatvora i obavezno liječenje.
- Svejedno mi je dobio osam mjeseci ili osamsto godina. Moje dijete se neće vratiti. Nevjerojatno je da je dobio tako malu zatvorsku kaznu - rekla je očajna Renata Babić. Presudu je komentirao i njezin suprug Arian koji je rekao da je 'sustav trul' i da ne zna kako su suci mogli tako presuditi.
Kupresu je također produljen pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 308

  • zazun 29.03.2011.

    ovo je poslao bullet

  • zazun 29.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zazun 29.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare