To je to što me zanima!

Zabavan G8: Moćnicima su oči letjele poput raketa

Državnici najvećih svjetskih gospodarstava u Kanadi su se ponašali kao školarci u pubertetu na maturalcu. A svjetska kriza neometano “cvjeta”
Vidi originalni članak

Gospodarska kriza zahtijeva našu pozornost, rekli su čelnici osam gospodarski najmoćnijih država svijeta barem jednom u zadnjih nekoliko godina. A što je njihova pozornost, mogle su osjetiti tri mlade djevojke koje su se trebale fotografirati s državnicima u kanadskom odmorištu u Huntsvilleu. Američkom predsjedniku Baracku Obami na licu se pojavio osmijeh kao da je shvatio kako da zaustavi naftu koja i dalje neumoljivo pršti iz bušotine u Meksičkom zaljevu. I ostali državnici su djevojke ispratili pogledom. Jedini kojem nisu izmamile osmijeh je francuski predsjednik Nicolas Sarkozy. Možda ga je zasmetalo što je između viših Obame i premijera Kanade Stephena Harpera.

SVJETSKI MOĆNICI NA SASTANKU POSTALI SLIKARI
Na summitu G8 najmoćnijih država svijeta u Torontu organizatori su odlučili čelnicima država upriličiti malo drugačije pauze između pregovora o globalnoj ekonomskoj krizi. Pripremili su im kistove kojima su uz pomoć umjetnika mogli nanositi boje na sliku i tako sudjelovati u stvaranju budućeg remek-djela.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nlukac11 26.06.2010.

    obrišite sline !

  • TITTO 26.06.2010.

    . ..Što jest-jest Berlusconi je glavni. ..KPH. ..

  • Aganipidama 26.06.2010.

    Činjenica jest da je lijepa žena ugodna pojava :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare