To je to što me zanima!

Zabili se u kuću u Međimurju, muškarca koji nije bio u sudaru uhitili jer je prijetio ubojstvom

Mladić koji je vozio teretnjak bez vozačke i putnik iz vozila ozlijeđeni su kad su se zabili u zid kuće u Podturnu, a potom je policajcima prijetio i muškarac koji nije sudjelovao u nesreći te su njega uhitili
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Podturnu u subotu su ozlijeđeni vozač (27) i putnik (46) iz teretnog vozila, a međimurska policija nakon nesreće je uhitila 36-godišnjaka koji je policajcima prijetio ubojstvom. 

Kako su izvijestili, vozač (27) teretnog vozila nije prilagodio brzinu te je u zavoju došlo do zanošenja, a potom i izlijetanja vozila koje je udarilo u betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i u zid obiteljske kuće, vlasništvo 56-godišnjakinje.

Policija je utvrdila da je mladić teretnjakom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, jer je zbog negativnih bodova ostao bez vozačke na dvije godine, a prije podnošenja zahtjeva za vozačku mora ponovno položiti vozački ispit.

Ozlijeđeni vozač i putnik iz teretnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu te nakon utvrđivanja težine zadobivenih ozljeda slijedi kvalifikacija događaja.
           
Zbog obavljanja očevida od 16:10 do 18:10 sati kolnik županijske ceste broj 2003 bio je zatvoren za promet koji se odvijao obilaznim prometnicama.

No, tijekom očevida do policijskih službenika nepozvan je pristupio 36-godišnjak. Nakon što su ga policijski službenici upozorili da se ne smije približavati službenom vozilu te ih ometati u obavljanju očevida, počeo ih je vrijeđati i omalovažavati. Pošto se oglušio na upućena upozorenja i naredbu da prestane s vrijeđanjem, policijski službenici su ga uz primjenu sredstava prisile, uhitili te priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Prilikom uhićenja i privođenja, 36-godišnjak policijskim službenicima prijetio je ubojstvom.
           
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 36-godišnjak s područja općine Podturen, počinio prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).
           
Ujedno, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, protiv 36-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare