Zabili se u kuću u Međimurju, muškarca koji nije bio u sudaru uhitili jer je prijetio ubojstvom | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Zabili se u kuću u Međimurju, muškarca koji nije bio u sudaru uhitili jer je prijetio ubojstvom

Zabili se u kuću u Međimurju, muškarca koji nije bio u sudaru uhitili jer je prijetio ubojstvom

Mladić koji je vozio teretnjak bez vozačke i putnik iz vozila ozlijeđeni su kad su se zabili u zid kuće u Podturnu, a potom je policajcima prijetio i muškarac koji nije sudjelovao u nesreći te su njega uhitili

VIDEO

U prometnoj nesreći u Podturnu u subotu su ozlijeđeni vozač (27) i putnik (46) iz teretnog vozila, a međimurska policija nakon nesreće je uhitila 36-godišnjaka koji je policajcima prijetio ubojstvom. 

Kako su izvijestili, vozač (27) teretnog vozila nije prilagodio brzinu te je u zavoju došlo do zanošenja, a potom i izlijetanja vozila koje je udarilo u betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i u zid obiteljske kuće, vlasništvo 56-godišnjakinje.

Policija je utvrdila da je mladić teretnjakom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, jer je zbog negativnih bodova ostao bez vozačke na dvije godine, a prije podnošenja zahtjeva za vozačku mora ponovno položiti vozački ispit.

Ozlijeđeni vozač i putnik iz teretnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu te nakon utvrđivanja težine zadobivenih ozljeda slijedi kvalifikacija događaja.
           
Zbog obavljanja očevida od 16:10 do 18:10 sati kolnik županijske ceste broj 2003 bio je zatvoren za promet koji se odvijao obilaznim prometnicama.

No, tijekom očevida do policijskih službenika nepozvan je pristupio 36-godišnjak. Nakon što su ga policijski službenici upozorili da se ne smije približavati službenom vozilu te ih ometati u obavljanju očevida, počeo ih je vrijeđati i omalovažavati. Pošto se oglušio na upućena upozorenja i naredbu da prestane s vrijeđanjem, policijski službenici su ga uz primjenu sredstava prisile, uhitili te priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Prilikom uhićenja i privođenja, 36-godišnjak policijskim službenicima prijetio je ubojstvom.
           
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 36-godišnjak s područja općine Podturen, počinio prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).
           
Ujedno, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, protiv 36-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.