Obavijesti

News

Komentari 0

Zabili se u kuću u Međimurju, muškarca koji nije bio u sudaru uhitili jer je prijetio ubojstvom

Zabili se u kuću u Međimurju, muškarca koji nije bio u sudaru uhitili jer je prijetio ubojstvom

Mladić koji je vozio teretnjak bez vozačke i putnik iz vozila ozlijeđeni su kad su se zabili u zid kuće u Podturnu, a potom je policajcima prijetio i muškarac koji nije sudjelovao u nesreći te su njega uhitili

VIDEO

U prometnoj nesreći u Podturnu u subotu su ozlijeđeni vozač (27) i putnik (46) iz teretnog vozila, a međimurska policija nakon nesreće je uhitila 36-godišnjaka koji je policajcima prijetio ubojstvom. 

Kako su izvijestili, vozač (27) teretnog vozila nije prilagodio brzinu te je u zavoju došlo do zanošenja, a potom i izlijetanja vozila koje je udarilo u betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i u zid obiteljske kuće, vlasništvo 56-godišnjakinje.

Policija je utvrdila da je mladić teretnjakom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, jer je zbog negativnih bodova ostao bez vozačke na dvije godine, a prije podnošenja zahtjeva za vozačku mora ponovno položiti vozački ispit.

Ozlijeđeni vozač i putnik iz teretnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu te nakon utvrđivanja težine zadobivenih ozljeda slijedi kvalifikacija događaja.
           
Zbog obavljanja očevida od 16:10 do 18:10 sati kolnik županijske ceste broj 2003 bio je zatvoren za promet koji se odvijao obilaznim prometnicama.

No, tijekom očevida do policijskih službenika nepozvan je pristupio 36-godišnjak. Nakon što su ga policijski službenici upozorili da se ne smije približavati službenom vozilu te ih ometati u obavljanju očevida, počeo ih je vrijeđati i omalovažavati. Pošto se oglušio na upućena upozorenja i naredbu da prestane s vrijeđanjem, policijski službenici su ga uz primjenu sredstava prisile, uhitili te priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Prilikom uhićenja i privođenja, 36-godišnjak policijskim službenicima prijetio je ubojstvom.
           
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 36-godišnjak s područja općine Podturen, počinio prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).
           
Ujedno, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, protiv 36-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.