To je to što me zanima!

Zabili su se u stup, mladić izletio iz auta kroz staklo

Vukovar: Krvi je bilo posvuda u prometnoj nesreći u nedjelju oko 4.30 sati. Mladi je vozač (20) zbog brzine izgubio kontrolu i zabio se autom u stup
Vidi originalni članak

Sve je bilo puno krvi. Jedan od dvojice mladića proletio je kroz vjetrobransko staklo. Ima veliku posjekotinu od sljepoočnice do usne. Oko mu, srećom, nije stradalo, rekao nam je čitatelj koji je u nedjelju oko 4.30  sati snimio prometnu nesreću u Kolodvorskoj ulici u Vukovaru. Dodaje da su vozač i suputnik 20-godišnjaci. Stigla je Hitna pomoć i prevezla ih u bolnicu.
- Bili su pri svijesti. To je bio užas. Nadam se da im neće ostati trajne posljedice - zabrinut je čitatelj. U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj imaju ohrabrujuće podatke.
Mladići stari 20 godina srećom su lakše ozlijeđeni. Vozač je imao 0,27 promila alkohola u krvi, ali nije smio imati ništa jer je mladi vozač. Izgubio je nadzor nad vozilom zbog brzine pa je udario u stup javne rasvjete - rekli su u PU vukovarsko-srijemskoj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nena2611968 06.06.2010.

    Nek bog cuva svakog vozaca.

  • mrki100 06.06.2010.

    Pamet u glavu....to koji pišu neiskusnom dat auto pa kako će biti iskusan vozač,ako ne vozi hahaha kojih sve likova ima...svašta....pa čim se položi odmah sjedam za volan i naravno pamet u glavu....dok sam za volanom mrzim one koji se glupiraju imam par frendova koji vole stisnut po gas,ali kad se ja vozim s njim u autu odmah dobi jedna iza uha ,ako počne se glupirat....ali nema ja sebi najviše vjerujem....i ne volim se baš vozit s drugima.....ali moram se vozit s drugima jel želim neki vikend malo i popit..ali pod utjecajem alkohola nema šanse da vozim......=) najviše me strah na cesti drugih....

  • rođin rođo1 06.06.2010.

    ah moj komandante nemrem ti ja snimat,ja sam ti siromak nemam ti ja ti sprava za snimanje i slikanje.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare