To je to što me zanima!

Zabio se u bus: Djevojke su vrisnule, poletjeli smo naprijed

Navodno se odbio se od ruba i blokirao cestu, ali promet sada teče normalno. Od udarca automobila po cesti se prolio benzin, a na mjesto nesreće izašla je Hitna pomoć i policija
Vidi originalni članak

Na autobusnoj stanici ispred studentskog doma Stjepana Radića u smjeru sjevera, automobil marke Mercedes se zabio u autobus 109. Navodno se odbio se od ruba i blokirao cestu, ali promet sada teče normalno. Od udarca automobila po cesti se prolio benzin, a na mjesto nesreće izašla je Hitna pomoć i policija.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Kako doznajemo od policije, vozač osobno automobila je lakše ozlijeđen, te je za vrijeme nesreće bio u alkoholiziranom stanju. 

- Ja sam bila u autobusu, udarac je bio jak, svi smo poletjeli ka naprijed. Izašli smo zatim van, a pošto je auto udario u rub, odletio je i blokirao cesti. Djevojke iza mene u busu su vrisnule, svi smo bili u šoku. Vozač busa je izišao van, rekao je da iziđemo svi bez panike, bio je smiren. Potom je otišao do vozača automobila, koji je izašao iz auta, i razgovarao s njim. Vidjelo se da mladić teže razgovara, ali ne toliko zbog šoka koliko jer je bio pijan - rekla nam je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • PetarRadonjic 20.11.2017.

    Lola malo napuho

  • Čavoglavi Hrvat 19.11.2017.

    Zabraniti muskima voznju.

  • BrunoNeobavezno 19.11.2017.

    Zvali su ga pro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare