To je to što me zanima!

Zaboravljena žena ležala mrtva u svome domu mjesec dana

Liječnik je stariju ženu (85) proglasio mrtvom još u ožujku. Sve do travnja, kad je rodbina počela ispitivati za detalje oko pogreba, shvatili su da su zaboravili tijelo
Vidi originalni članak

Starija je žena ležala mjesec dana mrtva u svome domu u Švedskoj, jer je navodno došlo do nesporazuma između liječnika i drugih radnika, te članova obitelji.

Ženu, koja je živjela u gradu Norrköpingu i imala 85 godina, liječnik je proglasio mrtvom još u ožujku. Sve do travnja, kada je rodbina počela ispitivati liječnike oko detalja za pogreb, shvatili su da su zaboravili na tijelo starije žene.

- Bio je to nesporazum između našeg osoblja i drugih radnika o tome tko bi trebao biti odgovoran za brigu o tijelu - rekao je Jaan Timoleon, šef bolnice u kojoj radi liječnik, javlja The Local.

Ženin je nećak rekao da nisu mogli ući u stan od smrada, jer je tijelo bilo u raspadnom stanju. Cijeli je stan potrebno dezinficirati i sve se ženine stvari trebaju baciti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 12.09.2013.

    na ostavinskoj neće zaboraviti uzeti svoj dio!odvratno!!!

  • blanca 11.09.2013.

    Da je imala kakvih novaca uz sebe sigurno je ne bi zaboravili.

  • 11.09.2013.

    Možda je baba trebala biti kremirana, pa je obitelj zato čekala da joj jave za sahranu, to obično zna trajati i do mjesec danan tako da me to ne čudi, jedino mi je čudno da nitko nije išao u stan toliko dugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare