To je to što me zanima!

Zabranjen je rad, a ona u lokalu u Taru s gostima pijucka kavicu

U jednom lokalu u Taru pored Poreča vlasnica i tri gosta bezbrižno su pili kavu iako je na snazi zabrana rada kafića. Policija ih je zatekla u četvrtak, a o svemu će obavijestiti Državni inspektorat
Vidi originalni članak

Policija u okviru svojih redovnih aktivnosti provjeravaju i poštuju li građani odluke Stožera civilne zaštite pa su tako u četvrtak, 9. travnja oko 12.50 sati, primijetili da se iz jednog ugostiteljskog objekta u Taru čuje razgovor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su ušli u objekt, zatekli su 47-godišnju vlasnicu za šankom i tri osobe koje su sjedile za stolovima i pile kavu.

Budući da je ugostiteljski objekt bio otvoren, a što je suprotno Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, policija će o počinjenom prekršaju obavijestiti Državni inspektorat.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • NixonNix 20.04.2020.

    Ma rade lokali, samo uz mjere predostrožnosti - ova je malo mutava - kod mene se nazovu mob. - najavi dolazak i "udri". Ulaze samo oni koji imaju broj mob. i nazovu

  • 10.04.2020.

    Uz ovakva ponasanja i nedisciplinu nasih ludi- cudi me kako nemamo puno vise zarazenih.

  • Tiranosaurus 10.04.2020.

    Ne razmem..kaj se Zagrebu gleda kroz prste? Ne postoji kvart u kojem bar jedna birtija potiho ne dela. Prije dva dana sam se malo prošetal s unukama od Španskog..prek Malešnice i Oranica do Rudeša..pa prek Prečkog nazad do Španskog..u pet birtija smo vidjeli ljude. Stvarno ste u banani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare