To je to što me zanima!

'Zabrinuti smo zbog kampanje vođene protiv žrtava napada'

U interesu srpske zajednice i cijelog društva, iz SDSS-a apeliraju da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere.
Vidi originalni članak

Klub zastupnika SDSS-a trebao je imati konferenciju za novinare o aktualnim događanjima, no ona je otkazana bez objašnjenja. Iz navedenog saborskog kluba stiglo je kratko priopćenje. 

'RAZGOVARAT ĆU S PUPOVCEM' Plenković: Nedopustivo je da se Hrvatska uspoređuje s NDH

- Klub zastupnika SDSS-a pozdravlja brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinioca napada na pripadnike srpske zajednice u Republici Hrvatskoj. Ujedno izražavamo zabrinutost zbog kampanja koja je u medijima vođena protiv onih koji su bili žrtve napada ali i protiv nas koji smo stali u obranu žrtava i upozorili na atmosferu u kojoj su takvi napadi mogući - priopćeno je iz SDSS-a.

UDRUGE BRANITELJA O PUPOVCU: 'Hrvatska nema veze s NDH, a njen temelj je Domovinski rat'

U interesu srpske zajednice i cijelog društva, apeliraju da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere, piše u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik kluba Boris Milošević.

Predsjednik stranke Milorad Pupovac o napetim odnosima s partnerima iz HDZ-a, nakon što je izjavio da Hrvatska postaje čimbenik nestabilnosti u regiji te nakon što je Hrvatsku usporedio s NDH, nije se oglasio.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Liliana_1 30.08.2019.

    To nije normalan narod.

  • pčela 30.08.2019.

    Kako bi bilo mira i tolerancije na ovim prostorima treba ODMAH raspustiti i zabraniti najprije SDSS.Tada,kladim se, ne bi bilo širenja mržnje osim još 100-tinjak raznih udruga koje nakon toga treba zabraniti a koji vrijeđaju Hrvatsku kao i Hrvate.

  • intellectus 29.08.2019.

    Pupovac definitivno mora prestati živjeti na temeljima svog etno politikantstva i pokroviteljsvom srpskih četnika. Mene uistinu čude hrvatski Srbi, kako se dozvole manipulirati od te rugobe, ali još bitnije bi bilo znati ZAŠTO to dozvoljavaju i čine? Usporedba sa bandićem mi se uopće ne čini deplasiranom, dapače! Hoće li Pupovac odgovarati za fijasko Tesline banke i zašto NIJE VEĆ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare