News

Komentari 73

'Zabrinuti smo zbog kampanje vođene protiv žrtava napada'

'Zabrinuti smo zbog kampanje vođene protiv žrtava napada'

U interesu srpske zajednice i cijelog društva, iz SDSS-a apeliraju da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere.

Klub zastupnika SDSS-a trebao je imati konferenciju za novinare o aktualnim događanjima, no ona je otkazana bez objašnjenja. Iz navedenog saborskog kluba stiglo je kratko priopćenje. 

- Klub zastupnika SDSS-a pozdravlja brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinioca napada na pripadnike srpske zajednice u Republici Hrvatskoj. Ujedno izražavamo zabrinutost zbog kampanja koja je u medijima vođena protiv onih koji su bili žrtve napada ali i protiv nas koji smo stali u obranu žrtava i upozorili na atmosferu u kojoj su takvi napadi mogući - priopćeno je iz SDSS-a.

U interesu srpske zajednice i cijelog društva, apeliraju da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere, piše u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik kluba Boris Milošević.

Predsjednik stranke Milorad Pupovac o napetim odnosima s partnerima iz HDZ-a, nakon što je izjavio da Hrvatska postaje čimbenik nestabilnosti u regiji te nakon što je Hrvatsku usporedio s NDH, nije se oglasio.

Najčitaniji članci