To je to što me zanima!

Zacementirali cestu: Od siline udarca prevrnula se mješalica

Kamion je išao prema Zagorju, a auto prema Zagrebu. Na mjesto nesreće došla je Hitna, ali pokazalo se kako, nasreću, nije bilo potrebe jer nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Kamion pun betona išao je prema Zagorju, a automobil prema Zagrebu. Vozač automobila (58) izgubio je nadzor. Skrenuo je na suprotnu stranu ceste te se zabio u kamion kojim je upravljao muškarac (52). Zbog siline udarca mješalica se prevrnula, rekla nam je čitateljica. Fotografije je napravila u četvrtak oko 10.35 sati na staroj Zagorskoj magistrali kraj izlaza za Luku. 

Dodaje kako je iz kamiona po cesti iscurio beton. Na mjesto nesreće došla je Hitna pomoć, ali pokazalo se kako, nasreću, nije bilo potrebe jer nitko nije ozlijeđen. U policiji su nam kazali kako još utvrđuju sve okolnosti nesreće. Potvrdili su kako je nastala samo materijalna šteta. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ledo1 12.12.2015.

    kamion mikser ili mješalica je dosta nestabilan za vozit zbog vrste tereta i još je htio izbjećin auto i prevrnuo se,a sreča da vozač nije ozlijeden

  • Miške 12.12.2015.

    Prošao sam par minuta kasnije, stvarno je beton bio proliven po cesti i policija je već regulirala promet. Svi vozači kamiona, miksera stalno drže mobitele u ruci a kamioni vrludaju lijevo-desno.,Nitko ih ne kontrolira ni ne kažnjava.

  • st33 12.12.2015.

    u 10.35.aj napisite datum.pa to je jos objavio na narodnom radiu ocevidac prije koji dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare