To je to što me zanima!

Zadar ima troje novozaraženih, sumnja se da je žarište svadba kćeri generala Fuzula

Osim liječnice, među gostima bilo je i 11 djelatnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga te pripadnika MORH-a, no nikome nije izrečena mjera samoizolacije
Vidi originalni članak

Zadarska županija bilježi sedam novozaraženih, a jedno od glavnog žarišta je upravo svadba kćeri Mladena Fuzula na kojoj je bilo oko tristotinjak ljudi, piše Zadarski list. Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu u Zadru Ivica Erlić potvrdio je da je pozitivna i jedna od liječnica koja je bila na vjenčanju, a tri osobe koje se uz nju vezuju, nisu pacijenti nego osobe koje su također bile na vjenčanju. 

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU Korona uzima sve više života: U Francuskoj umrlo 30 tisuća ljudi

S obzirom na to da u međuvremenu nije dolazila na posao, nitko od ostalih zdravstvenih djelatnika nije morao u samoizolaciju. Osim liječnice, među gostima bilo je i 11 djelatnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga te pripadnika MORH-a, no nikome nije izrečena mjera samoizolacije. 

Inače, Fuzul je zapovjednik Zapovjedništva za potporu HV-a koji je u vrijeme lockdowna s vojnicima postavljao šatore ispred KB-a Dubrava. Nakon svadbe virus se proširio među obitelji.

ŽARIŠTA DILJEM ZEMLJE Korona nas razara: 'Dogodi li se jači proboj u zdravstvo, mi ćemo imati potpuni raspad sistema'

- Ako nam se desi još nekoliko svadbi, bit će nam zavezane ruke i nećemo moći kontrolirati priču. Ne morate se rukovati sa svakim, nije nužno toliko intimnog kontakta. Danas je sedmi dan od svadbe, očekujemo još dan-dva priljev novih slučajeva - rekao je zadarski epidemiolog Alen Medić, koji strahuje hoće li se virus proširiti na njihove daljnje kontakte.

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • nori 🖖 12.07.2020.

    Unaprijedit ga

  • lola32 12.07.2020.

    Rh ima najvise generala na svijetu 😂😂🤣 ko da su vodili rat protiv njemaca kineze i amerikanaca skupa..🤮🤮🤮🤮

  • 12.07.2020.

    General, a neodgovoran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare