To je to što me zanima!

Zadar: Zbog sušila za kosu se zapalio hotel, nema ozlijeđenih

Deset vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila uspjelo je za 15 minuta lokalizirati požar i spriječiti širenje vatre na druge sobe. Izgorjela je odjeća i osobne stvari...
Vidi originalni članak

Požar je planuo na drugom katu hotela Funimation na zadarskom Boriku u ponedjeljak oko 21 sat. Vatra je krenula iz sobe u kojoj borave gosti iz Slovačke. Oni nisu bili u sobi kada je izbio požar. Hotelom se proširio gusti dim, a s njime i panika. Vatrogasci su prestrašene goste ljestvama spuštali kroz prozor. 

Deset vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila uspjelo je za 15 minuta lokalizirati požar i spriječiti širenje vatre na druge sobe. Izgorjela je odjeća i osobne stvari Slovaka te dio namještaja, a dim je zacrnio zidove i stropove u nekoliko prostorija. 

Do 22 sata zadarski vatrogasci požar su potpuno ugasili, ali su i nakon toga ostali umirivati uplašene goste. Očevidom su utvrdili da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama sušila za kosu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • UzmiMeHr 26.07.2011.

    Dobro je završilo kako je moglo biti...

  • nabukonozor 26.07.2011.

    Sto posto se feniro ispod tuša!

  • dalmatar 26.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare