To je to što me zanima!

Zadavio suprugu u snu jer je sanjao da je lopov u kući

Misleći kako je lopov provalio u kuću, Thomas je skočio preko kreveta na njega. Međutim, umjesto provalnika, zadavio je ženu s kojom je bio 40 god.
Vidi originalni članak

Velšanin Brian Thomas (59) ubio je suprugu Christine (57) misleći da je provalnik. Bili su na odmoru. Sanjao je kako je lopov provalio u njihovu prikolicu. Skočio je preko kreveta ne bi li ga zaustavio, ali je na kraju zadavio ženu s kojom je bio u braku gotovo 40 godina. Nazvao je policiju oko četiri sata ujutro.
- O, Bože, što sam učinio? Pokušavam je probuditi. Mislim da sam ubio ženu. Mislio sam da je netko provalio u kuću - čuje se na snimci. Ranije te večeri grupa mladića se okupila ispred prikolice. Nisu mogli spavati od njih. Thomas je kasnije vjerojatno uvjerio sam sebe da je jedan od njih provalio. Ipak, tužiteljstvo traži da ga porota proglasi nedužnim zbog neuračunljivosti jer boluje od kroničnog poremećaja spavanja.
Supružnici su bili skupa od srednje škole i imaju dvije kćeri. Planirali su putovati Mediteranom za 40. godišnjicu braka. Većinu života Thomas pati od poremećaja u snu i mjesečari. Thomas je prestao piti lijekove prije putovanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • breskvica 18.11.2009.

    jako dobar izgovor za ubojstvo...

  • plavuša13 18.11.2009.

    Da vrlo zanimljivo!Ali meni više izgleda kao \"slučajno isplanirano\".

  • HellbAni_1 18.11.2009.

    lako moguce da i nije spika.. cak mi i zao covjeka :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare