To je to što me zanima!

Zadnje riječi pilota iz srušenog aviona: "To je to, sjeb... smo"

Shvatio sam da si htio... ali mi idemo prema dolje. Zašto se spuštamo? Kuda idemo? U visinu, u visinu!, čuje se kako kapetan zrakoplova govori kopilotu u posljednjim trenucima prije nesreće
Vidi originalni članak

To je to, sj..... smo, posljednje su riječi pilota ruskog zrakoplova koji se 11. veljače srušio u blizini Moskve. Pad nitko nije preživio. Poginuo je 71 putnik i član posade. 

TRAGEDIJA U BLIZINI MOSKVE U padu ruskog aviona poginulo 65 putnika i 6 članova posade

Zvučni zapisi iz kokpita zrakoplova Antonov kompanije Saratov Airlines otkrili su kako su kapetan Valerij Gubanov i kopilot Sergej Gambarjan pokušavali održati zrakoplov u zraku i spriječiti tragediju. 

- Shvatio sam da si htio... ali mi idemo prema dolje. Zašto se spuštamo? Kuda idemo? U visinu, u visinu! Diži nas gore! - čuje se kako kapetan Gubanov govori kopilotu. Slijedi muk, a onda kapetan zaključuje da im više nema spasa i tu snimka prestaje. 

TEŠKA NESREĆA Ruski avion eksplodirao na tlu: Isključili mogućnost terorizma

Portal RBC.ru piše kako je snimka autentična, pozivajući se na izvore iz Federalne agencije za avijaciju i Unutarnjeg avijacijskog odbora. 

NESREĆA ANTONOVA Smrznuti brzinomjeri uzrok su pada zrakoplova kod Moskve?

Zrakoplov, koji je letio iz Moskve prema gradu Orsku, srušio se samo nekoliko minuta nakon polijetanja. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Čarli1976 07.03.2018.

    koliko vidim dosta cinićnih, ironičnih i sretnih komentara na ovaj udes Ruskog aviona, pa neka se domoljubi vesele nećijem zlu, ali meni kao hrvatu je žao svakog čovjeka, putnika u bilo ćijem avionu pri takvoj nesreći, a svima koji se vesele takvoj stravićnoj nesreći moram biti primoran i reći samo to da takvo nešto želim i njima, jer što bollje zaslužuji veseleći se zlu i tuđoj smrti.?

  • Živjela cenzura! 07.03.2018.

    Izgleda da je se pilot gušio jer nije uspio riječ do kraja izgovoriti. Jedino pitanje je uzrok gušenja.

  • Prva Proleterska 07.03.2018.

    Tvrdim , da avion nije pao radi smrznutih Pito cjevi , nego radi leda na krilima i posledićno gubitka uzgona !

Komentiraj...
Vidi sve komentare