To je to što me zanima!

Zadrani snimali spot za 'Game of War', a zaradili salmonelu

Statistima su na snimanju reklame za igricu 'Game of War' podijelili sendviče sa šunkom i sirom, a namaz od jaja se očito na visokim temperaturama pokvario
Vidi originalni članak

Sedmorica Zadrana , statista koji su snimali reklamu za video igru "Game of War" , otrovalo se hranom tijekom vikenda na velebitskim Tulovim gredama. Američki producenti tražili su odrasle muškarce u dobroj fizičkoj spremi kako bi glumili ratnike u reklamnom spotu, no sedmorici ratnika junaka glave je, po svemu sudeći, došla majoneza . Statistima su na snimanju spota podijelili sendviče sa šunkom i sirom, a namaz od jaja se očito na visokim temperaturama pokvario i zarazio muškarce salmonelom.

- Kod nas je bilo sedmero oboljelih, a trenutačno ih na odjelu leži šest jer je jedan pušten kući . Došli su sa simptomima visoke temperature, povraćanja, bolova u trbuhu i proljeva.  Stizali su u protekla tri dana, a zadnji oboljeli zaprimljen je noćas oko ponoći. Nekoliko je oboljelih s blažim simptomima pregledano ambulantno i laboratorijski je dokazano da je uzročnik bakterija salmonele - kazao nam je dr. Boris Dželalija sa zaraznog odjela zadarske Opće bolnice.

Reklamu za videoigru inspiriranu serijalom Igara prijestolja snimala je ekipa Embassy filmsa iz Dubrovnika, a 200-tinjak kršnih momaka, osim sendvičima,  na Velebitskim su vrhovima ovog vikenda opskrbili su  vodom i dali im kreme za zaštitu od sunca.

Za 'Game of War' reklamu je snimila i Kate Upton:

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lukica25 08.06.2015.

    game over

  • Rumpel Stiltskin 08.06.2015.

    Hahaha,bitno da su sise na vidiku,nema prodaje bez zgodne polugole žemske.

  • Spec 08.06.2015.

    To je sada Game of Šekret !

Komentiraj...
Vidi sve komentare