To je to što me zanima!

Zagreb: Dječak (15) popravljao kamion, prignječila ga rampa

Dječak (15) iz Pisarovine poginuo je u petak u automehaničarskoj radionici u Getaldićevoj ulici. Prignječila ga je rampa kamiona. Podlegao je ozljedama
Vidi originalni članak

Dječak (15) iz Pisarovine poginuo je u petak u automehaničarskoj radionici Jamnica u Getaldićevoj ulici u Zagrebu.

On je oko 11 sati popravljao teretni automobil, a u jednom trenutku ga je prignječila rampa koja služi za istovar i utovar robe. Oko 12.40 podlegao ozljedama.  

Tijelo dječaka prevezli su na obdukciju, a na mjesto nesreće izašao je i inspektor Zaštite na radu.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • DarkoNežić 29.09.2013.

    užas. no nitko se ne pita kako je todoriću, sigurno ga je to jako pogodilo... moš si misliti. drugo bilo gdje drugdje bi firma već bila opsjednuta hordama kojekakvih inspektora a vlasnik u zatvoru na mjesec dana da ne utjeće na svjedoke. ali ovdje se to ipak ne smije. sramota od pravnog sistema.

  • Lda 19.11.2012.

    Karlo Šlap ne znam iz kojeg razloga imaš potrebu bit nečiji glasnogovornik?? Znaš nešto što mi ne znamo?Iskrena sućut obitelji ,da je to bio moj sin potamanila bi ih ko mrave sve jednog po jednog .Sad kad su ga podignuli na noge ovako da mu završi život jamnica nebi više postojala .A oni koji su odgovorni ne znam kako mogu mirno spavat kako se mogu u ogledalo pogledat neka ih Bog kazni čim prije dok nije još koje dijete nastradalo.

  • qow 18.11.2012.

    inače to nije bila nikakva "automehaničarska" radionica, nego pogon Jamnice. Ovo je najbolji dokaz da je Todorić bog i batina u hrvatskoj :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare