To je to što me zanima!

Zagreb i HNS sporazumno raskidaju ugovor za Svetice

Grad Zagreb i HNS sklopili su ugovor 2. srpnja 2015., kojim su regulirali međusobna prava i obveze  te prepuštanje upravljanja sportskom građevinom Hrvatskom nogometnom savezu
Vidi originalni članak

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine većinom su glasova prihvatili zaključak o sporazumnom raskidu Ugovora o ulaganju sredstava u sportsku građevinu Sportsko-rekreacijski centar Svetice između Grada Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Grad Zagreb i HNS sklopili su ugovor 2. srpnja 2015., kojim su regulirali međusobna prava i obveze u pogledu izrade arhitektonsko građevinske i druge dokumentacije, ugovaranja poslova građenja, ishođenja svih dozvola potrebnih za stavljanje sportske građevine u uporabu, njezino korištenje, investicijsko i tekuće održavanje  te prepuštanje upravljanja sportskom građevinom Hrvatskom nogometnom savezu.

S obzirom da nije došlo do realizacije Ugovora o ulaganju, odnosno do izgradnje hrvatskog-atletsko nogometnog centra Svetice sukladno Ugovoru o ulaganju, Skupštini je predložen Zaključak o sporazumnom raskidu Ugovora.

Zastupnici nisu prihvatili SDP-ov amandman kojim su predlagali da se prvo utvrdi financijska šteta koja je nastala za Grad nepoštivanjem ugovora te da se tek nakon toga predloži tekst ugovora o sporazumnom raskidu ugovora, kako bi se moglo ocijeniti koliku naknadu oznaka štete će Grad potraživati od HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zmar116 26.05.2018.

    Najveća fora je bila dok je Šuker mislio da su se ugasile kamere pa je hitio onaj stiropor sa natpisom HNS-a na travu..Nekakva malo kulturnija osoba bi taj stiropor sa natpisom negdje odložila ili nekom dala da ga odnese na nekakvo prikladno mjesto..Ako ništa,barem bi taj natpis odložila na travu...

  • mali zeleni prigorec 25.05.2018.

    Sad če uljeteti neki rodjjjo, i napraviti zgradu i jednu fontanu za Velikog rodjjju.

  • max2017 25.05.2018.

    Gdje se HNS pojavi kao "partner", mora biti tropa.....započeli su oni i kamp u Zagorju i najavljivali po Dalmaciji pa ništa Čudi jedino koliko dugo tu muljatoriku trpi i grad i građani......kojima se otelo i napravio grubi rohbau od nečega.......Kako je u tome i Bandić ništa neočekivano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare