To je to što me zanima!

Zagreb: Litrom vode za 10 minuta operu čitavi auto

Dubravko Šlatka jedini u Hrvatskoj pere vozila, tvornice i namještaj parnim čistačima. Osim toga grad čisti od žvakačih guma, jeftinije i kvalitetnije
Vidi originalni članak

Dubravko Šlatka (29) jedini u Hrvatskoj pere i dezinficira vozila, tvornička postrojenja i namještaj parnim čistačima.
- Radi se o ekološkom čišćenju, bez otpadnih voda i kemikalija. Primjerice, vanjsko i unutarnje pranje automobila stoji ukupno 75 kuna. Dolazimo na kućna vrata. Jedini je uvjet da dogovorimo pranje barem pet vozila u kvartu, a pokrivamo Zagreb i Zagrebačku županiju - rekao je Dubravko, koji je 20 godina živio u Južnoafričkoj Republici. Od tuda, kaže, i ideja jer tamo muku muče s vodom.
- Čistimo i ulice od žvakaćih guma. Trg bana J. Jelačića u Zagrebu čiste suhim ledom za tri milijuna kuna, mi to za 10% cijene napravimo brže i kvalitetnije - tvrdi Dubravko. Kemijsko čišćenje auta stoji oko 600 kuna, a on za 370 isto napravi parom te opere i motor.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zipper 12.05.2009.

    Za 370 kuna si sam bez minivaša operem auto do jaja, i iznutra ga zbegecam da sjaji, popijem 5 pivi pojedem pizzu.... Skupo je ovo, plus toga me zanima kak bi opral auto nakon kaj vozim za vikend po vinogradima ekipu koja mi usere auto za nevjerovat.

  • tricetri 12.05.2009.

    Vidjećemo hoće li se tako reklamirati kad mu mušterije počnu dolaziti s oguljenim lakom s auta. Za unutrašnjost auta sve 5, ali vrelom parom po laku??? Nije baš pametno.

  • iiiwana 12.05.2009.

    meni se ovo baš sviđa, ekološki osviješteno, a ne kaj se troše stotine litara vode na jedno pišljivo pranje auta :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare