To je to što me zanima!

Zagreb: Razbijeno staklo na tramvaju i čovjek krvave glave

Na stanici Gračanske stube nepoznati je čovjek bacio predmet, vjerojatno kamen, i tako razbio tramvajsko staklo koje je potom ozlijedilo putnika, rekli su nam u zagrebačkoj policiji
Vidi originalni članak

Čovjek je bio krvav, odveli su ga u bolnicu. Pogođen je u glavu, javio nam je čitatelj u nedjelju nešto iza podneva o incidentu u podsljemenskoj zoni u Gračanima, na tramvajskoj stanici Gračanske stube.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka policija rekla nam je da je netko staklo razbio najvjerojatnije kamenom.

- Na tramvajskoj stanici Gračanske stube u nedjelju oko 12:40 netko je bacio nepoznati predmet, vjerojatno kamen i pritom razbio staklo na tramvaju broj 15. Prilikom pucanja stakla ozlijeđen je čovjek koji se nalazio u blizini prozora - kažu nam iz policije.

Kako doznajemo, zaprimljen je na hitni kirurški prijem na Rebru. Prema neslužbenim informacijama, Hitna služba je zaprimila poziv da je muškarac ozlijeđen u pucnjavi, međutim, pokazalo se da je riječ o kamenu koji je pogodio prozor tramvaja.

Javio se čitatelj koji se u to vrijeme našao u blizini te rekao kako je nastala panika jer je ozlijeđenom glava bila puna krvi. Policija je demantirala informaciju kako se radi o pucnjavi. 

Vozačica tramvaja nam je ispričala kako je u jednom trenutku čula glasan prasak. Okrenula se iza sebe i vidjela krhotine stakla na podu.

- Muškarac koji je sjedio na sjedištu ispod razbijenog prozora uhvatio se za glavu. Imao je porezotinu na tjemenu, ako sam dobro shvatila. Odvela ga je hitna, a došla je i policija. Pretražili su cijeli tramvaj, ali nisu našli ni kamen ni čahuru. Nemam pojma što je razbilo prozor - rekla nam je vozačica.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • sake333 10.02.2020.

    Vozači su toliko bezobrazni i bahati isto kao da rade za đabe. Dobro je prošao sa razbijenom glavom samo.

  • realista 7 09.02.2020.

    neki klinac

  • luna5 09.02.2020.

    nema tramvaja u splitu , sva sreča

Komentiraj...
Vidi sve komentare