To je to što me zanima!

Zagreb: Razbojnik u dva i pol sata opljačkao suvernicu i četiri ljekarne. Policija ga je uhitila

Policija je izvjestila da je osumnjičenik u utorak od 15.30 do 17.55 sati na području Maksimira, Medveščaka i Centra verbalno i fizički napadao zaposlenike ljekarna i suvenirnica, a cilj mu je bio otuđiti novac
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci su u utorak kasno poslijepodne uhitili razbojnika na području Maksimira koji je ranije tijekom dana počinio razbojništva u jednoj suvenirnici i četiri ljekarne.

JAVITE SE AKO MOŽETE POMOĆI Razbojnik je prijetio i krao u trgovini i ljekarni: Međimurska policija traži pomoć građana

Policija je precizirala da je osumnjičenik u utorak od 15.30 do 17.55 sati na području Maksimira, Medveščaka i Centra, uz verbalnu prijetnju i uporabom tjelesne snage, počinio razbojništva nad zaposlenicama ljekarni i suvenirnice, a cilj mu je bio novac.

PREDMETE SAKRILI Đurđevac: Napali muškarca na ulici i ukrali mu novac i mobitel

Policajci, koji su ciljano tražili mogućeg počinitelja, uočili su na raskrižju Maksimirske ulice i Jordanovca muškarca za kojeg su posumnjali da bi upravo on mogao biti traženi počinitelj te je osumnjičenik priveden na daljnje kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • najiram 10 29.12.2021.

    čovjek ozbiljno  svatio  svoj  statut  partizana...te temeljito  praznio  blagasjne  usput  sijao  strah  i  nemir...oćito  uspiješna  akcija  policije  protiv  terorista  i  partizana  bravo  za  policiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare