To je to što me zanima!

Najraskošniji Advent do sada: Kićenje Zagreba je već počelo...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Podsjetimo, zagrebački Advent ima trostruku titulu najljepšeg u Europi. U turističkoj zajednici nadaju se i ove godine i rekordnom broju posjetitelja i noćenja
Vidi originalni članak

Advent u Zagrebu ove godine počinje 1. prosinca. Kako kaže Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba za RTL, bit će i nekih novih lokacija. Organizatori navode kako će biti najraskošniji do sada. Već su osvanuli ukrasi na zagrebačkim ulicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Advent ove godine počinje 1. prosinca s jednim laganim zagrijavanjem nekoliko dana ranije. Bit će neke nove lokacije, a jednako tako neke koje smo prijašnjih godina posjećivali bit će zaobiđene, ugasit ćemo ih, ali ćemo sigurno uživati - rekla je Bienenfeld. 

Podsjetimo, zagrebački Advent ima trostruku titulu najljepšeg u Europi. U turističkoj zajednici nadaju se i ove godine i rekordnom broju posjetitelja i noćenja. Božićna čarolija u metropoli trajat će pet tjedana.   

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Marun 04.11.2018.

    Ima se može se. Valjda će biti i više boca po kontejnerima.

  • škver 04.11.2018.

    Makar nešto lipo.

  • max2017 04.11.2018.

    ciganija i gužve............,košta ko da vrijedi a mutikaše kupe lovu...Hiperboliziranje bez sadržaja,. Nisam čuo da itko spominje stanovnike kojima se na mjesec i pol zagorči život......kao i za "snježnu kraljicu"-izmišljotinu stoljeća (devastacija Medvednice zauvijek)+ blokada 20000 ljudi u zoni sumraka (Podsljeme!-Gračani-Šestine) koju su uveli u kancelarijama grada........10 kojekakvih utrka(tjedana) i blokada užeg središta.........Kad im se digne jednostavno blokiraju desetke tisuća stanovnika.....i nikada nisam čuo da se pita ikoga od onih preko čijih to leđa ide....

Komentiraj...
Vidi sve komentare