To je to što me zanima!

Strava u Zagrebu: Vozač (25) autom ubio oca (36) i sina (8)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač (25) Toyote zagrebačkih registracija sletio je s kolnika na stazu za pješake gdje je pokupio stupiće, a onda je naletio na dječaka i muškarca. Pretjecao je....
Vidi originalni članak

Muškarac (36) i dječak (8) poginuli su u naletu automobila na zagrebačkim Sveticama u utorak u 8.37 sati. Na njih je naletio vozač I. L. (25) Toyote Celica zagrebačkih registracija dok su hodali po pješačkoj stazi. Neslužbeno doznajemo da su stradali otac i sin. 

Kako nam je rekla svjedokinja, vozač je vozio brzo i pretjecao druge automobile, a u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio na pješačku stazu gdje je, prije nego je naletio na pješake, pokupio stupiće uz cestu. Iako su se nakon nesreće pojavile informacije da je vozač pokušao pobjeći, policija ih nije potvrdila. Kako doznajemo, vozač je nakon nesreće izašao iz auta i osvrtao se oko sebe te je krenuo u suprotnom smjeru. Jedna žena ga je zaustavila i pitala kuda ide, a onda se s njim zadržala do dolaska policije. Vozač je u šoku. 

Muškarac i dječak poginuli su na mjestu nesreće, a na tlu su ostali odbačena školska torba i tenisica. Auto kojim je upravljao vozač je uništen. 

Još dvije djevojčice zamalo su stradale u nesreći. Kako je ispričala njihova majka Lukrecija Kosovac, one su došle doma i rekle da su bile na mjestu nesreće i zamalo stradale, ali srećom jedna od njih je zastala kako bi zavezala tenisicu.

Zbog nesreće je Ulica Svetice bila zatvorena za promet od Branimirove do Ulice Divka Budaka dok je trajao policijski očevid, izvijestila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 806

  • MikeDesculity 06.12.2012.

    Kao prvo - nevjerovatna naslovnica, objavljene fotografije oboje žrtava, čak i djeteta, bez zamučivanja i bez imalo srama. Novinarstvo na dnu, žutotiskovina na vrhu. Kao drugo - Odakle im fotografije? Izgledaju poprilično privatne, personalne, što daje naslutiti da je netko od bliže rodbine iskoristio "situaciju" i zaradio. Kao treće - Zar je odista moguće da netko sjedi za stolom i misli : da nije bilo ove nesreće, što bi mi bila vijest dana i što bi stavio na naslovnicu?

  • MarioPetrin 05.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Baba s Kolačima 05.12.2012.

    Kraj naše kuće puno šoferi voziju 80-100 km na sat, kuća se naravno nalazi u naselju pa se zna kolika je dopuštena brzina. Cesta je na tom mjestu jako nepregledna jer je s jedne strane zavoj a s druge strane breg, u samom zavoju se nalazi i križanje pa frajeri voziju taj dio "na pamet" i na sreću. Bio sam već nekoliko puta kod policije i molio za pomoć jer živim u strahu za svoju obitelj. Reakcija nula!!! Niti jedna kazna još nije naplaćena....moja iskrena sućut obitelji koja je izgubila dvoje najdraže zbog nemara i teškog frajerizma :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare