To je to što me zanima!

Zagreb: Zapalili čemprese ispred kuće T. Cetinskog

Prije nešto više od mjesec dana lopovi su pjevaču provalili u kuću. Ukrali su mu skupocjene satove. Štetu su procijenili na nekoliko stotina tisuća kuna
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj zapaljivom tekućinom polio je i zapalio čemprese ispred kuće Jadranke Nobilo (58) u subotu između 19 i 20 sati. U Ulici Rožmanka u zagrebačkom naselju Lučkom žive Tony Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski. Ne zna se kolika je materijalna šteta. Prije nešto više od mjesec dana lopovi su provalili u Tonyjevu kuću. Ukrali su nekoliko skupocjenih satova te manju količinu novca. Štetu su procijenili na nekoliko stotina tisuća kuna. Tonyjeva menadžerica Snježana Jerković otkrila je za index kako su požar gasili susjedi dok nisu došli vatrogasci. Policija je napravila očevid te je istraga u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 07.12.2009.

    Treba postaviti video nadzor. Ne mora biti ništa - idioti, narkomani tkozna. Ali opet.......nije za omalovažavanje ne zbog Tonija on je OK dečko ali Ivana je zna se čija kći. Svaka čast i ocu ali on sigurno ima hrpu neprijatelja i to u miljeu najvećih i malo manje velikih kriminalaca. NO vjerujem da su se toga i on sam i policija dosletili. Toni i Ivana - ne dajte se vi ste pozitivci.

  • babygirl 07.12.2009.

    @faber1 ahahaaahaha jao svaka cast za komentar.......

  • odbojkašica4ever 07.12.2009.

    haha koja boja, izgleda da nije imo za kvalitetniju i nekako moderniju kuću..

Komentiraj...
Vidi sve komentare