To je to što me zanima!

Zagreb: Žena ubola nožem i iscipelarila 57-godišnjaka

Muškarac (57) i žena (26) su se svađali, a potom je 26-godišnjakinja izvadila nož. Nekoliko puta ga je zarezala po tijelu pa ubola i dobro iscipelarila
Vidi originalni članak

Dvadesetšestogodišnja žena i 57-godišnji muškarac, državljanin BiH, upoznali su se u nedjelju ranije tijekom večeri u maksimirskom kafiću. No razgovor očito nije išao u dobrom smjeru jer su se već nakon nekoliko sati u Sesvetama posvađali, nakon čega je mlada žena izvadila preklopni nož. Njime ga je zarezala nekoliko puta po tijelu, a potom i ubola, nakon čega je na intervenciju stigla policija. Nakon dolaska policije 26-godišnjakinja je još zamahivala nožem prema 57-godišnjem muškarcu te ga istodobno udarala rukama i nogama po tijelu.
Policija ju je privela u postaju, a muškarac je prevezen u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Žena je osumnjičena za pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crouch 15.01.2008.

    vjerovatno je to neki stari perverznjak ! sto je htio to je dobio .ovoj djevojci zamjeram samo to sto nije bila malo njeznija,ali takve su zene danas,svaka sa sobom nosi bar jedan noz !

  • bigmama 15.01.2008.

    Osumnjičena za pokušaj ubojstva,pa dali je nju netko od dotičnih pitao šta je taj tip htio njoj napraviti li ste njega pustili zbog pokušaja silovanja a nju zatvorili jer se branila

Komentiraj...
Vidi sve komentare