To je to što me zanima!

Zagrebačka mafija poručila policiji: Ne idite na godišnji!

U novom broju Expressa donosimo reakcije policije na poziv mafije, do kud se do sada stiglo s istragom, što je policija pronašla, te zašto se mafija uključila u istragu
Vidi originalni članak

Bolje vam je da ne planirate odlazak na godišnje odmore za ovo ljeto. Imat ćete pune ruke posla, poručili su policiji putem svojih kanala prijatelji i suradnici Vinka Žuljevića Klice, ubijenog u atentatu u Sesvetama 3. svibnja ove godine.

Odmah nakon likvidacije Klice njegovi su ljudi krenuli s vlastitom istragom, kojom će, nadaju se, doći do počinitelja, ali i naručitelja likvidacije.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ujo66 07.06.2015.

    sramota od 24sata hr da pišu ovakve textove na račun prijatelja i suradnika Klice. ovdje se radi o totalnoj nesposobnosti hrvatske policije koja svojim neradnici daje povoda kriminalcima da nastave ubijati ljude na ulici u sred bijela dana. ministar Ranko Ostojić bi za svoju nesposobnost u najmanju ruku trebao dati ostavku. poslje toliko vremena istraga tapka u mjestu najvjerojatnije zbog uhljeba koje je Ranko Ostojić doveo u policiju. U Hrvatskoj jedino uspijevaju one istrage gdje roditelji, prijatelji i rodbina vode paralelne istrage bez odobrenja policije. u protivnom nam se dešava da u Savi plivaju četiri leša a svih pet su pronađeni tek onda kada su se obitelj i rodbina pokojnoga Duje iz Kaštela digli na noge i počeli sami potragu za Dujom. tada je policija odlučila ozbiljno shvatiti svoj posao i uz Duju pronašla još četiri leša iz svega toga se dade zaključiti da iza aljkavo i neučinkovite policije stoji problematičan ministar koji se više bavi politikom svoje stranke i skidanjem grba za HR pločica nego radom i odgovornošću za kojim je nažalost jako dobro plaćen.

  • ujo66 07.06.2015.

    Hrvatska policija - mito i korupcija

  • Fighter for Justice 07.06.2015.

    Kakva vlada takva drzava,mafijaska! Kaj se sad neki cude?

Komentiraj...
Vidi sve komentare