To je to što me zanima!

Zagrebačka policija prijavila dvoje muškaraca i ženu koja im je pomagala u teškim krađama

Materijalna šteta pričinjena tim kaznenim djelima iznosi 464.000 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je u petak 21-godišnjaka i 30-godišnjaka koje sumnjiči za više provalnih krađa i računalnih prevara, kojim je nastala šteta u iznosu od 464.000 kuna, te 38-godišnjakinju koju sumnjiči za prikrivanje ukradenog novca.

Policija je precizirala da se 21-godišnjak sumnjiči za sedam teških krađa, od čega su dvije ostale u pokušaju, jednu krađu i dvije računalne prijevare u pokušaju, od čega je dvije teške krađe počinio sa 30-godišnjakom dok je četiri teške krađe počinio s još jednom zasad nepoznatom osobom.

NEZABORAVAN DOGAĐAJ Dečke iz 'Pravila igre' opkolila je policija: 'Optužili su nas da pljačkamo, nije nam bilo dobro'

Sumnja se da je 21-godišnjak od 29. ožujka do 31. srpnja provalio u pet kuća, jedan stan i jedan ugostiteljski objekt na području Sesveta. Osumnjičeni je, dodaje policija, u različito doba dana, ponekad sam, a ponekad u društvu 30-godišnjaka i jedne nepoznate osobe, prikladnim alatom obijao prozore i vrata domova iz kojih je krao novac, nakit, mobitele i bankovne kartice.

ODAO IH OČEVIDAC Njemačka: Uhitili trojicu Hrvata, ukrali su novac, nakit i trezor

U dva su navrata 21-godišnjak i 30-godišnjak provalili u kuće i ukrali bankovne kartice koje su neuspješno pokušali upotrijebiti kupujući raznu robu u obližnjim trgovinama. Uz to, 21-godišnjak je nakon jedne provale dao 38-godišnjoj članici svoje šire obitelji novac kojeg je ona, iako je znala da potječe iz provale, potrošila za vlastite potrebe.

POVEZUJU IH S KRAĐAMA Policija treba vašu pomoć: Traže ove žene, jeste li ih vidjeli?

Materijalna šteta pričinjena tim kaznenim djelima iznosi 464.000 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ucjena 25.12.2021.

    došli iz njemačke za praznike pa da i tu malo zagrabe, one velike limuzine kaj imaju pue gepeke i pun ih auto,

Komentiraj...
Vidi sve komentare