To je to što me zanima!

Zagrebačka policija traži pomoć: Prepoznajete li ovog muškarca?

Na fotografijama koje je objavila PU Zagrebačka nalazi se muškarac koji je u kolovozu prošle godine počinio kazneno djelo razbojništva
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je 16. kolovoza 2020. godine oko 10.18 sati u Zagrebu u Ulici Vile Velebita počinio kazneno djelo 'Razbojništvo'.
 
Zbog toga su objavili i fotografije na kojima je  muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu..

-  Nepoznati je muškarac kratko ošišane kose, lice mu je pokriveno zaštitnom maskom, na glavi je nosio sunčane naočale, odjeven je u majicu kratkih rukava svijetlo zelene boje s bijelim detaljima, crne kratke hlače, bijele tenisice s crnim detaljima te je na leđima nosio crno-crveni ruksak, dok na podlaktici desne ruke ima tetovažu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr - obavještavaju iz zagrebačke policije.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • stopkomunjarama 01.05.2021.

    joj znam tko je to .od boška dimitrijevića sin . vaš kolega udbah

  • pijevac 30.04.2021.

    mogao je i pješice do kine

  • hayabusa1 30.04.2021.

    i da znam nebi vam sigurno javio...... prvo polovite lopove u svojim redovima i ove koji sjede u foteljama

Komentiraj...
Vidi sve komentare