News

Komentari 40

Zagrebačka policija traži pomoć: Prepoznajete li ovog muškarca?

Zagrebačka policija traži pomoć: Prepoznajete li ovog muškarca?

Na fotografijama koje je objavila PU Zagrebačka nalazi se muškarac koji je u kolovozu prošle godine počinio kazneno djelo razbojništva

Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je 16. kolovoza 2020. godine oko 10.18 sati u Zagrebu u Ulici Vile Velebita počinio kazneno djelo 'Razbojništvo'.
 
Zbog toga su objavili i fotografije na kojima je  muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu..

-  Nepoznati je muškarac kratko ošišane kose, lice mu je pokriveno zaštitnom maskom, na glavi je nosio sunčane naočale, odjeven je u majicu kratkih rukava svijetlo zelene boje s bijelim detaljima, crne kratke hlače, bijele tenisice s crnim detaljima te je na leđima nosio crno-crveni ruksak, dok na podlaktici desne ruke ima tetovažu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr - obavještavaju iz zagrebačke policije.

Najčitaniji članci