To je to što me zanima!

Zagrebačka policija zaplijenila više od 600 grama marihuane, amfetamina, 814 ecstasyja...

Muškarca (39) sumnjiče da je nabavljao veće količine MDMA, marihuane i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Susedgrada u cilju daljnje preprodaje
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
 
Kako su priopćili, sumnjaju da je 39-godišnjak, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine MDMA, marihuane i amfetamina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Susedgrada, da bi potom drogu preprodavao.
 
Policijski službenici su u četvrtak, 6. srpnja 2023. godine obavili pretragu kuće i pronašli ukupno 679 grama marihuane pakirane u tri različita pakiranja, ukupno 814 komada tableta MDMA pakirane pakirane u pet različitih pakiranja, 634,05 grama amfetamina pakiranog u pet  različitih pakiranja, pet digitalnih vaga, predmete za pakiranje droge i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 39-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok su kaznenu prijavu podnijeli  Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • yocko 08.07.2023.

    Uhvatili su konkurenciju.

  • Kurta Kinte 08.07.2023.

    E kad nisi Kovacicka glavna dilerica sta je izjavila neka starci poumiru nema ljeka za njih kad mozemo prodat ljek ili drogu vani za 6 puta vecu cjenu

  • 08.07.2023.

    Vise od 600g??

Komentiraj...
Vidi sve komentare