To je to što me zanima!

Zagrebački aerodrom: Na put krenuli s bombama u prtljazi?

Dva dana zaredom su djelatnici na zagrebačkom aerodromu putnicima našli bombe u prtljazi. Nismo uspjeli saznati kamo su putnici "naoružani" bombama krenuli
Vidi originalni članak

Djelatnici na kontroli na zagrebačkom aerodromu u četvrtak su po tko zna koji put rendgenom pregledali kofer. Ovog puta uočili su da je u njemu bomba. Riječ je bila o školskoj ručnoj bombi. Nije jasno što je putnik namjeravao s njom. U petak su na Plesu ponovno naišli na bombu. U putničkoj prtljazi našli su pravu ručnu bombu bez upaljača. U zagrebačkoj zračnoj luci nije neuobičajeno da se radi provjere rada sigurnosnih djelatnika ponekad bombe stavljaju u prtljagu. 

No, kako neslužbeno doznajemo, to u ovoj prigodi nije bio slučaj. Kamo su putnici “naoružani” bombama krenuli i što je s njima bilo te jesu li prekršajno ili kazneno prijavljeni, nismo uspjeli saznati.

U zagrebačkoj policiji rekli su nam tek da će nam nakon detaljnije provjere slučaja moći otkriti što je posrijedi. Raspitali smo se i na Plesu. Dubravko Moštak, šef zračnog prometa, nije radio protekli tjedan kad su pronašli bombe.

- Ne smijem ništa komentirati, o tome se raspitajte kod vojne policije - rekao je Moštak. Na centrali u MORH-u odgovorili su nam kako na Novu godinu kod njih nitko ne radi te da nazovemo sutradan.


Idi na 24sata

Komentari 29

  • nopanix 03.01.2012.

    Gadno kad ti cijeli svijet kriv,i pomakne ti se daska u glavi :)

  • Veky JeK 03.01.2012.

    tranzitna zemlja!!!!jedan dan droga drugi oruzje prekosutra?nasli bubreg u casi sa ledom!!!!!

  • MartinFarago 02.01.2012.

    sitnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare