To je to što me zanima!

Zagrepčani, dobrodošli u EU: Prometni kolaps, baš svi kasne

Policija je molila za strpljenje i razumijevanje dok traje posebna regulacija prometa i ne otputuju svi VIP gosti koji su prisustvovali slavlju ulaska Hrvatske u EU...
Vidi originalni članak

Ako ste se u ponedjeljak ujutro, 1. srpnja, pronašli na prometnicama u Zagrebu, dočekao vas je prometni kaos. Iako je policija na vrijeme izvijestila o zatvorenim ulicama i molila građane za razumijevanje, gužva je učinila suprotno. 

Ipak, čini se kako ljudi nikako ne mogu stići do pojedinih radnih mjesta u Novom Zagrebu. Jednako je teško stići iz Novog Zagreba u centar grada.

U cijelom gradu je kaos, a do Velike Gorice je gotovo nemoguće doći. Na svim ulicama se čeka puno dulje nego inače u 'špici', a alternativni 'seoski' pravci često vode u slijepe ulice ili u novu gužvu.

Slušatelj Antene Zagreb ironično je zahvalio na skupocjenoj proslavi i pita se da li se ovakav kolaps događa i u Bruxellesu.

Podsjetimo, zbog proslave ulaska u EU vrijedi posebna regulacija prometa od 29. lipnja do 1. srpnja. Očekuje se kako će se promet normalizirati do 20 sati.

ZET-ov autobus sudario se s kombijem

Uz kaos zbog prolaska stranih delegata, vozačima je dodatni problem radio i sudar ZET-ova autobusa i kombija na raskrižju Vukovarske i Držićeve. 

- Od Trga žrtava fašizma do križanja s Vukovarskom trebalo mi je punih 40 minuta. Ovo je totalni kaos - rekla nam je jedna čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • AntonTrdić 02.07.2013.

    ajme sad ce to medijsko izd...kavanje o eu trajati do besvijesti

  • 01.07.2013.

    Kretenizam je ostao u glavama. Svi autima, ma koji luksuz??. Trebali ste biciklom.

  • Yassa 01.07.2013.

    a zašto su dolazili kakvo smo slavlje imali i zašto

Komentiraj...
Vidi sve komentare