To je to što me zanima!

Zagrepčani se u nedjelju mogu cijepiti na tri punkta do 12 sati

Zbog povećanog interesa za cijepljenjem, u nedjelju će biti otvoren još jedan punkt u Zagrebu, u Paviljonu 9 zagrebačkog Velesajma. Uz to, cijepiti se može u Rockefellerovoj 4 i Ulici Radoslava Cimermana 64a
Vidi originalni članak

Na cjepnom punktu na Zagrebačkom velesajmu, u Paviljonu 9, u nedjelju, 7. studenog, bit će cijepljeni svi građani koji stignu do 12 sati, priopćili su u subotu navečer iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika.

Uz Velesajam, građani se mogu cijepiti i na punktovima Rockefellerova 4 te Ulica Radoslava Cimermana 64a, stoji u priopćenju.

VIDEO: KOLONE U ZAGREBU Na Velesajmu cijepi 18 ekipa liječnika, trebali su raditi do 12: Gužve su, ostajemo do navečer

Nastavno na pojačani interes Zagrepčana za cijepljenjem te gužve koje se zbog toga stvaraju, građane su zamolili za razumijevanje i strpljenje.

OTVARAJU ARENU? Željka Karin: 'Pojačali smo timove kada smo vidjeli da je interes za cijepljenje povećan'

U utorak još 8 punktova

Ponovili su kako je Grad za Zagrepčane osigurao i osam novih punktova za cijepljenje, koji s radom kreću od utorka, 9. studenog.

Tako će Dom zdravlja Zagreb Centar cijepiti na punktovima: Runjaninova 4, Lučko - Lučko 2 a, Šestine - Šestinska cesta 1. 

Dom zdravlja Zagreb Istok na punktovima: Sesvete - Ninska 16 i Dubrava - Trnava, Resnički put 81.

Dom zdravlja Zagreb Zapad cijepit će na punktovima: Gajnice - Ulica Kerestinačkih žrtava 31, Špansko - Trg Ivana Kukuljevića 1 i Prečko - Prečko 2 a.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • dex78 07.11.2021.

    Ne razumijem čemu nervoza ako su se ljudi počeli više cijepiti ?! Nitko Vas ne tjera…

  • dancuo 07.11.2021.

    Badava podatak da u posljednjih deset godina od svih cjepiva zajedno nije bilo toliko nuspojava kao od ovog pripravka. Navali narode!

  • x00x 07.11.2021.

    Trebamo doseći procijepljenosti ko u ostalim EU zemljama koje su stavile epidemiju pod kontrolu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare