To je to što me zanima!

Zagrepčanin se vratio iz šetnje i u nozi našao rupu od metka?!

Muškarca (33) netko je propucao dok je šetao kvartom Peščenica. Ranjavanje, kaže, nije osjetio, već kad se vratio kući vidio je krv. Hitna ga je teško ozlijeđenog prevezla u KB Merkur
Vidi originalni članak

Halo Hitna, dođite brzo u Ulicu grada Chicaga! Krvari mi noga, rekao je sinoć Zagrepčanin (33) liječnicima preko telefona. Odvezli su ga do Kliničke bolnice Merkur gdje su otkrili da mu je netko propucao potkoljenicu. Zbog teških ozljeda su ga zadržali na oporavku.

DRAMA U RAPSKOJ Propucan muškarac u Zagrebu: Ispalio mu je metak u nogu

No, priča je postala bizarna kad su se u bolnici pojavili policajci. Naime, muškarac im je ispričao kako je večer proveo u šetnji. Kad se, oko 23.30 sati, pojavio u svom domu, primijetio je da krvari. Tvrdi kako do tada  ništa nije osjetio te je odlučio pozvati pomoć.

Istražitelji zato cijeli slučaj zasad vode kao dovođenje u opasnost života i imovine. Zbog tijeka istrage nisu željeli komentirati slučaj. No ukoliko otkriju da ga je netko namjerno napao, sve bi mogli prekvalificirati u pokušaj ubojstva.

OBRAČUN U MAKSIMIRU Muškarca u Zagrebu propucao u nogu, policija lovi napadača

Ovo je drugo jučerašnje propucavanje u Zagrebu. Podsjetimo, oko 13 sati u Rapskoj ulici ispred kafića Momentto propucan je muškarac (45). Napadača još traže.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • arow 15.01.2018.

    Srbi slavili

  • sitnozubi 15.01.2018.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Mitoikorupcija_1 15.01.2018.

    Nije primjetijo da je propucan!koje li gluposti da nepovjerujes

Komentiraj...
Vidi sve komentare